Kinderfeestjes

Op Manege Zonneveld vind je de leukste en gezelligste kinderfeestjes. Met uiteraard; ponyrijden, misschien wel verkleed als prins of prinses, een stokpaard maken, pony’s versieren, hoefijzer schilderen enz.


Mogelijkheden genoeg om er een knalfuif van te maken!

Leeftijd: vanaf 5 jaar.

Minimaal zes kinderen, maximaal 12 (afhankelijk van het soort feestje). De feestjes kunnen worden gehouden op woensdag of zaterdag
Kinderfeestjes
Klik één van de feestjes aan voor meer informatie of mail met; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

[klik de naam van het feestje voor meer informatie]

- Ponyfeestje

- Cowboy-Stokpaardfeestje

- Prinsen en prinsessen

- Showbizzfeestje

Wie na afloop nog wat met de kinderen wil eten, kan in de kantine, frites en/of diverse andere snacks bestellen. Geef dit van te voren aan, dan zorgen wij ervoor dat het eten klaar staat en mooi aansluit op het feestje.

(zelf meegebracht eten, gebak enz, kan helaas niet worden toegestaan)

De manege zorgt voor een cap (helm).

De kinderen moeten dichte schoenen aantrekken/meenemen (geen slippers, sandalen e.d.)Let op: minimaal zes kinderen, maximaal twaalf kinderen. Leeftijd vanaf 5 jaar!!

Informatie en opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Manege en Pensionstal Zonneveld Baarn