Huisregels lessen

Worden ondanks aanwijzingen of waarschuwingen de huisregels van manege Zonneveld niet opgevolgd, dan is de manege-eigenaar gerechtigd u de toegang tot het terrein te ontzeggen en/of te weigeren. [regel 40]

Manege Zonneveld hanteert een aantal huisregels. Met betrekking tot de rijlessen zijn met name de volgende regels van kracht:

Afmelden van de lessen (23)

Afmelden van de groepslessen dient minimaal 24 uur van te voren te gebeuren. Inhalen van de lessen (maximaal 3) kan alleen in hetzelfde kwartaal. Niet ingehaalde lessen gaan niet mee naar het volgende kwartaal. Zonder (tijdig) afmelden wegblijven, betekent dat er niet ingehaald kan worden.
Privélessen dient men minimaal 48 uur van te voren af te melden. De les kan verplaatst worden of worden terugbetaald. Bij afmeldingen korter dan 48 uur vervalt het recht op verplaatsen of terugbetaling.
Afmelden kan telefonisch: 035-5432703 (zie [contact] voor bereikbaarheid). of d.m.v. een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opzegtermijn lessen (24)

De opzegtermijn voor lessen bij manege Zonneveld is minimaal één maand voor het einde van het kwartaal.
Bij voortijdig beëindigen van de lessen (binnen het kwartaal) geven wij geen geld terug.

Lesuitloop (26)

De uitloop van een les of de vroegere aanvang van een les heeft altijd voorrang op het vrij rijden. Aanvang en einde van een les worden bepaald door de instructeur / instructrice.

Misdraging (8)

Personen, die zich op het manegeterrein misdragen, zullen gesommeerd worden het terrein te verlaten.

Betreden bedijfsterrein (39)

Elke persoon, die het bedrijfsterrein betreedt, doet dit op eigen risico.

De complete versie van de huisregels kunt u HIER inzien.

 

Copyright © Manege en Pensionstal Zonneveld Baarn