De manege

Over Manege Zonneveld

Manege Zonneveld is prachtig gelegen net buiten de bebouwde kom van Baarn aan de rand van het Baarnse Bos. De manege ligt vlakbij Paleis Soestdijk en monument “De Naald”.

Op deze moderne manege worden dagelijks paardrijlessen verzorgd voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar in de vorm van groepslessen en privélessen.

Voor kinderen van 4 tot 7 jaar is er de unieke Mini-Manege. Hier kunnen de jongste kinderen op speelse manier kennis maken met de ruitersport.

Manege & Pensionstal Zonneveld is aangesloten bij de Manege&RuiterBond. (M&RB) Tevens voldoen wij aan alle eisen van het landelijke veiligheidscertificaat.

Bij Manege Zonneveld kun je ook jouw paard of pony in pensionstalling brengen. Jouw paard zal op professionele wijze verzorgd worden en je kunt gebruik maken van prima faciliteiten.

De mooie ligging van de manege maakt het zeer aantrekkelijk om er te paard op uit gaan. De bossen achter de manege beschikken over een uitgebreid netwerk van ruiterpaden die vanuit het Baarnse bos doorlopen tot aan Lage Vuursche en Groeneveld. Wekelijks organiseert Manege Zonneveld bosritten onder professionele begeleiding.

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor de leukste kinderfeestjes. Van pony versieren, schat zoeken tot hoefijzer schilderen. Hoe dan ook, een feestje om nooit te vergeten.

Manege Zonneveld heeft een gezellige foyer, waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Je bent van harte welkom!

Copyright © Manege en Pensionstal Zonneveld Baarn